Albert + claim
Newsroom
Informační servis společnosti Albert ČR
Banner

Albert od dubna navýší mzdy v prodejnách v průměru o 10 %

Zaměstnanci prodejen Albert se dozvěděli ze současné výplatní pásky novou výši své mzdy, která se od následujícího měsíce zvedne v průměru o deset procent. K navýšení mezd dochází s platností od 1. dubna a společnost na to vyčlenila ve mzdových nákladech pro tento rok dodatečných 700 milionů korun. Tato částka pokryje také navýšení stravenkového paušálu a dalších finančních benefitů pro zaměstnance v průběhu tohoto roku.

„Podstatné navýšení mzdových prostředků a s ním spojená vyšší mzda, stravenkový paušál i další peněžní benefity jsou poděkováním zaměstnancům na provozních pozicích z prodejen za jejich dobře odvedenou práci a loajalitu. Albert je stabilní zaměstnavatel s více než třicetiletou přítomností na českém trhu a náš tým kolegů čítá více než dvacet tisíc jednotlivců ze všech koutů republiky. Tam také putuje zpráva o navýšení mezd,“ říká Kalle Becker, senior viceprezident pro operativu a logistiku ve společnosti Albert Česká republika.

V Albertu probíhá pravidelný sociální dialog s odborovými organizacemi a mzdy jsou jedním z velmi důležitých témat. „První měsíce roku ukazují snižující se inflaci a za této situace znamená nová investice do mezd a peněžních benefitů v Albertu reálný nárůst mezd pro zaměstnance. Jsem ráda, že zaměstnavatelé maloobchodu dokáží pro své týmy lidí na prodejnách vytvořit odpovídající podmínky k práci, ke kterým patří také odpovídající výše mzdy,“ říká prezidentka Unie zaměstnanců obchodu, logistiky a služeb paní Renáta Burianová.

Mzdy

Přečíst předešlý článek
Přečíst další článek