Albert + claim
Newsroom
Informační servis společnosti Albert ČR
Banner

Sběratelská kampaň v Albertu potěší všechny milovníky kávy a čaje

Podzim se rychle blíží a přichází čas připravit si deku, dobrou knihu, teplý čaj či kávu a vytvořit si tu správnou pohodu. S tím pomůže nová sběratelská kampaň v Albertu, ve které jsou k dostání stylové doplňky k domácí přípravě kávy a čaje. Kampaň potrvá od 20. září do 31. října.

„Podzim už je za dveřmi a s ním přichází i období, kdy roste obliba horkých nápojů. Proto jsme si pro naše zákazníky nachystali stylové produkty, které jim pomohou s jejich přípravou. Navíc jsou designově velmi povedené, takže hezky doplní každou domácnost,“ popisuje Jaroslav Anelt, z oddělení marketingu obchodů Albert. „Zákazníci si v nich můžou připravit například kávu naší privátní značky Perla, která se těší velké oblibě,“ dodává.

Pohoda s dobrým nápojem

Ve věrnostní kampani se zákazníci můžou těšit na produkty značky Perla. Body mohou sbírat na několik druhů dvoustěnných hrnků v různých velikostech, skleněnou konvici, termohrnky, vakuovou skleněnou dózu, rose gold lžičky či french press. Od značky Lauben pak mohou vybírat z rychlovarné konvice, napěňovače mléka či mlýnku na kávu a od značky Sencor je k dispozici kávovar pro přípravu espressa. Produkty lze získat již od 99,90 Kč a jsou k dostání ve všech prodejnách Albert, přičemž kávovar Sencor je pouze v hypermarketech.

Snadný nákup s body navíc

Tak jako při každé sběratelské kampani získají zákazníci za každých 200 korun vynaložených na nákup zboží v obchodech Albert jeden bod. Body navíc mohou získat i za partnerské produkty, které jsou označeny vždy v aktuálním letáku, a jen pro tuto kampaň zároveň bod navíc za jakýkoli výrobek značky Perla. Celkově sbírají osm bodů. Albert dává jako dárek dva body navíc v případě klasické papírové kartičky. Při využití aplikace Můj Albert získají zákazníci místo dvou bodů dokonce tři. Výhody mohou využívat také zákazníci služby Albert Online. S nákupem obdrží kompletně vyplněnou kartičku.

Věrnostní kampaň probíhá v obchodech Albert od 20. září do 31. října 2023, nebo do vyčerpání zásob. Více informací, přehled produktů a úplná pravidla najdou zákazníci v informačních letáčcích, v aplikaci Můj Albert, obchodech Albert nebo na webových stránkách www.albert.cz/kolekceperla.

Perla

Přečíst předešlý článek
Přečíst další článek